Read Noć kada su došli svatovi by Jelena Bačić Alimpić Free Online


Ebook Noć kada su došli svatovi by Jelena Bačić Alimpić read! Book Title: Noć kada su došli svatovi
Date of issue: October 5th 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Jelena Bačić Alimpić
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 434 KB
Edition: Laguna

Read full description of the books Noć kada su došli svatovi:

Početkom XX veka u mirnoj vojvođanskoj ravnici na imanju grofa Ercega, u zabačenoj varošici u srcu Bačke, dogodiće se jedna od najneobičnijih ljubavnih priča na ovim prostorima. Tajna jedne mlade devojke zauvek će promeniti sudbinu dve porodice, vlastelinske i sirotinjske. Mihajlo i Emilija, grofov sin i kći kovača, odrastaju zajedno i s vremenom postaju najbolji prijatelji. Njihovo prijateljstvo prerasta u snažnu, silovitu i strastvenu ljubav suprotstavljenu društvenim normama i staleškim načelima. Posle mnogo godina zaogrnutih tajnama i lažima iza zidina grofovskog kaštela, jedna noć promeniće sve...

„Noć kad su došli svatoviˮ je prva knjiga ambiciozne trilogije „Kazna za grehˮ, izuzetno emotivan roman prožet krhotinama ljudskog bola i slabosti, jalovim željama, lažima i neizrečenim tajnama. Jelena Bačić Alimpić nam suptilno pripoveda o davno prohujalom vremenu i zabranjenoj vezi dvoje mladih ljudi koji se bore za svoju ljubav.

Read Ebooks by Jelena Bačić AlimpićRead information about the author

Ebook Noć kada su došli svatovi read Online! Jelena Bačić Alimpić je rođena 1969. godine u Novom Sadu.
Školovala se u Novom Sadu, Karlovačkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima i na Filozofskom fakultetu, na katedri za jugoslovenske književnosti i srpskohrvatski jezik. Radila je kao novinar i autor dokumentarnih TV emisija za JRT mrežu i TV Novi Sad, u periodu od 1987. do 1993. godine. Devet godina je bila novinar i urednik u sistemu Color press group. Od 2002. godine radi kao urednik i novinar na Televiziji Pink. Dobitnica je mnogih nagrada za televizijsko stvaralaštvo.
Živi u Novom Sadu, udata je i majka dvoje dece, Marka i Dunje.
"Ringišpil" je njen prvi roman.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Noć kada su došli svatovi
Read EBOOK Noć kada su došli svatovi by Jelena Bačić Alimpić Online free

Download PDF: no-kada-su-doli-svatovi.pdf Noć kada su došli svatovi PDF