Read Dag van vergelding by Allan Folsom Free Online


Ebook Dag van vergelding by Allan Folsom read! Book Title: Dag van vergelding
Date of issue: 2004
ISBN: 902253894X
ISBN 13: 9789022538944
The author of the book: Allan Folsom
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 549 KB
Edition: De Boekerij

Read full description of the books Dag van vergelding:

In Parijs bekijken twee oude vrienden een videoband van een gruwelijke moord. De band én het gebruikte moordwapen worden daarna weer veilig opgeborgen.

Raymond Thorne wordt gezocht voor moord. In Mexico en Chicago, maar vooral in Los Angeles. De elite-eenheid van de Los Angeles Police Department, het LAPD, zit hem op de hielen. Thorne weet ze telkens weer te ontwijken, totdat hij tegenover John Barron komt te staan. Toch weet hij opnieuw te ontsnappen, en wel op een zeer spectaculaire manier: door de dood.

Barron blijft geobsedeerd door Thorne en de aanwijzingen die hij achterliet: de sleutels voor een onbekend kluisje, een zakagenda met daarin twee Londense adressen en de tekst '7 april/Moskou'. Maar als Barron besluit een nieuw leven in Parijs te beginnen, dwingt hij zichzelf het mysterie rond Raymond Thorne te laten voor wat het is.

Dan wordt er een lijk gevonden in Parijs, en er is maar één persoon die de moord kan hebben gepleegd – Thorne.

Read Ebooks by Allan FolsomRead information about the author

Ebook Dag van vergelding read Online! Until the international success of THE DAY AFTER TOMORROW, Allan Folsom was a jobbing screen writer, contributing to such series as Hart to Hart. He lived in Santa Barbara with his wife, an artist, and their young daughter. Mr. Folsom died of complications of melanoma.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Dag van vergelding
Read EBOOK Dag van vergelding by Allan Folsom Online free

Download PDF: dag-van-vergelding.pdf Dag van vergelding PDF