Read Hočem te nazaj by Jane Costello Free Online


Ebook Hočem te nazaj by Jane Costello read! Book Title: Hočem te nazaj
Date of issue: 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Jane Costello
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 6.25 MB
Edition: Učila International

Read full description of the books Hočem te nazaj:

Fant Samanthe Brooks je naredil napako. Napako, za katero njegovi prijatelji, sorodniki in tudi sama Sam vedo, da jo bo obžaloval. Jamie je kar na lepem oznanil, da odhaja.
Jamie je ljubeč in inteligenten. Sicer ni popoln, vendar je popoln zanjo – v vseh pogledih, razen v tem, da je svobodnega duha. In po šestih letih na enem kraju in v službi, ki jo sovraži, se mu zdi, da mora nekaj storiti, zato rezervira enosmerno vozovnico za Južno Ameriko, čeprav ve, da bo s tem uničil zvezo s Sam.
Toda Sam se ne bo vdala brez boja. Ker je Jamie še vedno noro zaljubljen vanjo in je razdvojen, ali bi res odšel ali ne, ima Sam tri mesece časa, da ga prepriča, da bi naredil tisto, kar je prav. Zato s pomočjo prijateljic Ellie in Jen skuje načrt, zaradi katerega naj bi spoznal, čemu se odpoveduje. Načrt, ki vključuje podle zvijače in spletke ter ima samo en cilj: da bi ga dobila nazaj.
Toda takrat, ko Jamie končno le sprevidi, kaj je izgubil, je v Saminem življenju že čudovit nov moški. In takoj se zastavi vprašanje ... ali ga sploh še hoče nazaj?

Read Ebooks by Jane CostelloRead information about the author

Ebook Hočem te nazaj read Online! Jane Costello is the author of nine best-selling novels, including Bridesmaids, The Wish List, The Time of Our Lives and her latest, Summer Nights at the Moonlight Hotel, which was published by Simon & Schuster in March 2016. Jane was a newspaper journalist before she became an author and worked on the Liverpool Echo, the Daily Mail and the Liverpool Daily Post, where she was Editor. She continues to write for newspapers and magazines and has contributed articles to The Guardian, Marie Claire and The Times, among others. Jane has won several awards for her books, including the Romantic Novelists’ Association Romantic Comedy Award, which she took home in 2010 for The Nearly Weds. She lives in Liverpool, UK, with her husband Mark and three young sons. Find out more at www.janecostello.com and follow her on Twitter @janecostello


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Hočem te nazaj
Read EBOOK Hočem te nazaj by Jane Costello Online free

Download PDF: hoem-te-nazaj.pdf Hočem te nazaj PDF