Read De toegewijde tuinier by John le Carré Free Online


Ebook De toegewijde tuinier by John le Carré read! Book Title: De toegewijde tuinier
Date of issue: December 2001
ISBN: 9024538165
ISBN 13: 9789024546725
The author of the book: John le Carré
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 344 KB
Edition: Poema Pocket

Read full description of the books De toegewijde tuinier:

Tessa Quayle wordt dood in een auto aan de oever van het Turkanameer in Kenia aangetroffen. Haar keel is doorgesneden. Naast haar ligt de chauffeur, onthoofd. Van Tessa's reisgenoot, de Afrikaanse arts Arnold Bluhm, is geen spoor te bekennen.
Justin, Tessa's veel oudere echtgenoot en Brits diplomaat op de ambassade in Nairobi, onderneemt diep ontgoocheld een zoektocht naar de moordenaars en naar de ware toedracht van de dood van zijn vrouw.
Het wordt een reis waaruit Justin onvermoede kracht weet te putten, waarbij hij uiteindelijk ontdekt wie hij zelf is en wat zijn jonge echtgenote Tessa dreef...
De toegewijde tuinier is niet alleen een aangrijpende en spannende roman, maar is teven een onthutsende en glasheldere analyse van de uitwassen van kapitalistische hebzucht bij de multinationale bedrijven en de funeste gevolgen daarvan voor het arme deel van de wereldbevolking.

Read Ebooks by John le CarréRead information about the author

Ebook De toegewijde tuinier read Online! John le Carré, the pseudonym of David John Moore Cornwell (born 19 October 1931 in Poole, Dorset, England), is an English author of espionage novels. Le Carré has resided in St Buryan, Cornwall, Great Britain, for more than 40 years, where he owns a mile of cliff close to Land's End.

See also: John le Carré - Wikipedia


Ebooks PDF EpubAdd a comment to De toegewijde tuinier
Read EBOOK De toegewijde tuinier by John le Carré Online free

Download PDF: de-toegewijde-tuinier.pdf De toegewijde tuinier PDF