Read Tummempaa tuolla puolen by Kaj Korkea-aho Free Online


Ebook Tummempaa tuolla puolen by Kaj Korkea-aho read! Book Title: Tummempaa tuolla puolen
Date of issue: October 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Kaj Korkea-aho
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 29.67 MB
Edition: Teos

Read full description of the books Tummempaa tuolla puolen:

Kaj Korkea-ahon uusi romaani Tummempaa tuolla puolen on nerokas ja pelottava kirja pohjanmaalaisista lapsuudenystävistä, jotka joutuvat kohtaamaan menneen ja toisensa.

Benjaminin kihlattu kuolee auto-onnettomuudessa, mutta valvontakameran kuvasta käy ilmi, ettei Sofie matkannut yksin. Sofien veli Loke on Helsinkiin muuttanut tv- ja radioesiintyjä, joka kärsii änkytyksestä ja on rakastunut puheterapeuttiinsa. Christoffer sen sijaan miettii yhä uudelleen kotiseudulla aikanaan tapahtuneita murhia. Hän tekee kansanrunouden lopputyötä eräästä lapsuudenmaisemiensa pahuutta uhkuvasta myyttisestä oliosta ja asuu Turussa sulhasensa kanssa. Simon, uskonsa menettänyt pappi, asuu Benjaminin lailla edelleen Pohjanmaalla.
He kaikki tapaavat Sofien hautajaisissa, ja siellä menneisyys ja salaisuudet paljastuvat väistämättä.

Kauhu ja nauru juuttuvat vuoronperään kurkkuun Korkea-ahon kirjan parissa. Tummempaa tuolla puolen on syksyn tapaus. Kirjan ahmii yhdeltä istumalta: sen henkilöhahmot koskettavat ja huvittavat, ja samaan aikaan taustalla häämöttää jotakin kammottavaa.

Read Ebooks by Kaj Korkea-ahoRead information about the author

Ebook Tummempaa tuolla puolen read Online! Kaj Korkea-Aho (s. 1983) on tuttu radiosta, tv:stä ja musiikkimaailmasta. Opiskellessaan maisteriksi Turussa hän elätti itsensä radiokoomikkona sekä tv-juontajana ja -käsikirjoittajana. Nyt Korkea-aho on toimitusjohtaja pienessä lystikkäässä yhtiössä, joka tuottaa tiedotusvälineille hullutuksia. Katso minuun pienehen (Se till mig som liten är), Korkea-ahon esikoisromaani palkittiin Söderströmsin kirjoituskilpailussa ja se ilmestyi sekä ruotsiksi että suomeksi syksyllä 2009.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Tummempaa tuolla puolen
Read EBOOK Tummempaa tuolla puolen by Kaj Korkea-aho Online free

Download PDF: tummempaa-tuolla-puolen.pdf Tummempaa tuolla puolen PDF