Read Ihan tavallisena päivänä by Kate Atkinson Free Online


Ebook Ihan tavallisena päivänä by Kate Atkinson read! Book Title: Ihan tavallisena päivänä
Date of issue: 2011
ISBN: 951502112X
ISBN 13: 9789515021120
The author of the book: Kate Atkinson
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 675 KB
Edition: Schildts Kustannus Oy

Read full description of the books Ihan tavallisena päivänä:

Jackson Brodien, entisen sotilaan ja poliisitarkastajan ja nykyisen yksityisetsivän, maailmassa kadonneiden ja löydettyjen tilit eivät ole koskaan tasan. Cambridgessa on tukahduttava, poikkeuksellisen kuuma kesä. Jackson ei ole kotiutunut tähän komeaan ja yläluokkaiseen yliopistokaupunkiin. Siitä kertoo kariutunut avioliitto ja apea, epätyydyttävä ura ihmisten tragedioiden ja onnettomuuksien selvittelijänä. Mutta huolimatta kaikesta mitä on nähnyt ja tehnyt, Jacksonin sisällä elää vielä usko - heiveröinen ja murjottu pieni usko - oikeudenmukaisuuteen ja siihen, että hänen työnsä on auttaa ihmisiä eikä rangaista heitä.

Kuoleman, juonitteluiden ja musertavien sattumusten keskellä, oman parantumattoman lapsuudentraumansa varjossa, Jackson yrittää nyt selvittää kolmea täysin erillistä, jo vuosia sitten sattunutta katoamistapausta. Vähitellen hän alkaa ymmärtää, että asiat, joilla ei näytä olevan yhtään mitään tekemistä toistensa kanssa, ovat uskomattomalla tavalla toisiinsa kietoutuneet...

Kate Atkinsonin Ihan tavallisena päivänä on dekkari, joka on kirjallisuutta. Rikosromaani iskee nokkelasti silmää lajityyppinsä kulmakiville, mutta myös viihdyttää, naurattaa, itkettää, yllättää ja antaa ajattelemisen aihetta. Rakastettava uusi tuttavuus yksityisetsivien joukossa, karhumaisen karski mutta hellämielinen Jackson Brodie palaa lukijoiden iloksi myös Atkinsonin seuraavissa romaaneissa.

Read Ebooks by Kate AtkinsonRead information about the author

Ebook Ihan tavallisena päivänä read Online! Kate Atkinson was born in York and now lives in Edinburgh. Her first novel, Behind the Scenes at the Museum, won the Whitbread Book of the Year Award and she has been a critically acclaimed international bestselling author ever since.

She is the author of a collection of short stories, Not the End of the World, and of the critically acclaimed novels Human Croquet, Emotionally Weird, Case Histories, and One Good Turn.

Case Histories introduced her readers to Jackson Brodie, former police inspector turned private investigator, and won the Saltire Book of the Year Award and the Prix Westminster.

When Will There Be Good News? was voted Richard & Judy Book Best Read of the Year. After Case Histories and One Good Turn, it was her third novel to feature the former private detective Jackson Brodie, who makes a welcome return in Started Early, Took My Dog.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Ihan tavallisena päivänä
Read EBOOK Ihan tavallisena päivänä by Kate Atkinson Online free

Download PDF: ihan-tavallisena-pivn.pdf Ihan tavallisena päivänä PDF