Read Single en Sexy by Mariëtte Middelbeek Free Online


Ebook Single en Sexy by Mariëtte Middelbeek read! Book Title: Single en Sexy
Date of issue: April 2010
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Mariëtte Middelbeek
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 35.72 MB
Edition: Marmer

Read full description of the books Single en Sexy:

Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29ste verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar iemand blijkt ook al haar bank- en spaarrekeningen te hebben geplunderd. Met haar baan als kleuterjuf kan Charlotte haar rekeningen niet betalen, en al snel krijgt ze vaker bezoek van de deurwaarder dan van haar vriendinnen Eva en Natasja. Ze kan niet meer shoppen, ze kan niet meer stappen zelfs wasmiddel kan ze zich eigenlijk niet meer veroorloven. Dan bedenkt ze een geweldig plan: via Marktplaats verhuurt ze zichzelf als date. Lot, zoals ze zich tijdens deze betaalde afspraakjes laat noemen, is binnen de kortste keren de populairste date van de stad. Ze heeft de tijd van haar leven en denkt zelfs in een van haar klanten de liefde van haar leven gevonden te hebben. Maar dan begint ze griezelige smsjes te ontvangen. Hebben al haar gezellige en goedbetalende dates wel het beste met haar voor? Single en sexy is een geestig en spannend verhaal over vriendschap en vertrouwen en over het vinden van de vamp in jezelf.

Read Ebooks by Mariëtte MiddelbeekRead information about the author

Ebook Single en Sexy read Online! Mariëtte Middelbeek (1983) studeerde journalistiek in Utrecht en werkt sinds 2005 in de tijdschriftenwereld. Ze begon haar auteurschap met het schrijven van doktersromans en stapte later over naar chicklits.
Van haar hand verschenen bij haar uitgeverij onder andere de romans Single & Sexy en Turbulentie.
Daarnaast combineert Mariëtte de journalistiek met het auteurschap in een serie boeken over mensen die hun werk doen in de frontlinie van de samenleving. In deze serie verschenen bij Uitgeverij Marmer de boeken Verhalen uit de Ambulance en Redders langs de Kust.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Single en Sexy
Read EBOOK Single en Sexy by Mariëtte Middelbeek Online free

Download PDF: single-en-sexy.pdf Single en Sexy PDF