Read Sin City by Frank Miller Free Online


Ebook Sin City by Frank Miller read! Book Title: Sin City
Date of issue: July 2005
ISBN: 9524716534
ISBN 13: 9789524716536
The author of the book: Frank Miller
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 7.11 MB
Edition: Like

Read full description of the books Sin City:

Sin City. Rankka kuin roska ja kuiva kuin ruutitynnyri. Rakkaus käy polttoaineeksi ja nyrkkiherkällä Marvilla on tikut. Antaa palaa!

"Tarina on hellittämättömän rankka, kova ja säälimätön. Piirrosjäljen vuoksi voisi vaikka kuolla. Dialogi on timantintiukkaa ja partaveitsen terävää." – Comics Buyer's Guide

"Tämä tarina karkasi käsistäni. Suunnittelin sen alun perin 48-sivuiseksi, mutta innostuin tästä enemmän kuin koskaan. Se on kokonaan Marvin syytä. Se iso korsto alkoi komennella minua ympäriinsä. Toisinaan kirjan kanssa käy niin. Tämä Sin City on ensimmäinen kokonaisesta uusien, itsenäisten tarinoiden sarjasta." – Frank Miller

Read Ebooks by Frank MillerRead information about the author

Ebook Sin City read Online! Frank Miller is an American writer, artist and film director best known for his film noir-style comic book stories. He is one of the most widely-recognized and popular creators in comics, and is one of the most influential comics creators of his generation. His most notable works include Sin City, The Dark Knight Returns, Batman Year One and 300.

Librarian Note: There is more than one author in the GoodReads database with this name. See this thread for more information.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Sin City
Read EBOOK Sin City by Frank Miller Online free

Download PDF: sin-city.pdf Sin City PDF