Read Nimeä minut uudelleen by Sara Saarela Free Online


Ebook Nimeä minut uudelleen by Sara Saarela read! Book Title: Nimeä minut uudelleen
Date of issue: January 31st 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Sara Saarela
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 683 KB
Edition: Kharis Oy

Read full description of the books Nimeä minut uudelleen:

Tätä kirjaa en pystynyt lukemaan itkemättä.Kirjassa kuvaillaan hyväksikäytetyn sisäisiä tuntoja ja käyttäytymismalleja todella loistavasti. Yhtään huonommaksi ei jää hyväksikäyttäjän prototyypin (jos sellaista nyt edes on)kuvaus. Saarela avaa aihetta realistisesti ja pakottaa lukijan pohtimaan aihetta reilusti pintaa syvemmältä.

Aiheeseen perehtyneenä voin suositella tätä kirjaa jokaiselle, joka on itse hyväksikäytetty tai kuljet tällaisen henkilön rinnalla sukulaisena tai ystävänä. Suosittelen jokaiselle amatööri- ja ammattiauttajalle ymmärryksen lisäämiseksi. Mutta jos voisin heilauttaa "taikasauvaa", toivoisin jokaisen hyväksikäyttäjän lukevan tämän kirjan. Toivoisin tämän kirjan herättävän heissä ymmärryksen miten paljon hyväksikäyttö rikkoo ihmistä ja millaista tuhoa se saa aikaan.

Read Ebooks by Sara SaarelaRead information about the author

Ebook Nimeä minut uudelleen read Online! Sara Saarela on eteläpohjalainen kirjailija. Hänen esikoisteoksensa Mun on pakko julkaistiin vuonna 2011 ja toinen romaani Nimeä minut uudelleen vuonna 2015. Uusin romaani Kanssasi en tarvinnut sanoja on julkaistu maaliskuussa 2016.

Sara on opiskellut teologiaa, kirjoittamista, kirjallisuutta ja kasvatustiedettä. Hän tekee sivutyönään toimittajan töitä ja kiertää puhumassa erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Lisää Sarasta: www.sarasaarela.com ja Facebook.com/KirjailijaSaraSaarela.

Instagram: @sarahsaarela ja Twitter: @Sarah_Saarela.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Nimeä minut uudelleen
Read EBOOK Nimeä minut uudelleen by Sara Saarela Online free

Download PDF: nime-minut-uudelleen.pdf Nimeä minut uudelleen PDF