Read בביתו במדבר by Meir Shalev Free Online


Ebook בביתו במדבר by Meir Shalev read! Book Title: בביתו במדבר
Date of issue: 1998
ISBN: 9651312378
ISBN 13: 9789651312373
The author of the book: Meir Shalev
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 984 KB
Edition: Am oved

Read full description of the books בביתו במדבר:

Refael Maier is als inspecteur van een waterbedrijf werkzaam in de Negev-woestijn. Hij is de oudste nog levende man van zijn familie. Zijn vader, grootvader en beide ooms zijn op jonge leeftijd omgekomen bij ongelukken.

Refael is opgegroeid bij 'de grote vrouw': een mengeling van zijn boekenverslindende moeder, zijn gierige grootmoeder, zijn beide tantes en zijn spottende zuster.

Hij vindt zijn toevlucht bij de kinderloze steenhouwer Avraham, die in de buurt woont en een grote liefde koestert voor een van Refaels tantes. In afwachting van het bittere lot dat de mannen in zijn familie treft, vertelt Refael over zijn leven in de woestijn, zijn jeugd in Jeruzalem, de bewoners van het nabijgelegen blindeninstituut, zijn ex-vrouw, de vrouwen bij wie hij is opgegroeid en hun overleden echtgenoten...

Read Ebooks by Meir ShalevRead information about the author

Ebook בביתו במדבר read Online! Meir Shalev is one of Israel’s most celebrated novelists. He has received many awards for his work, including the National Jewish Book Award and Israel’s Brenner Prize, both for A Pigeon and a Boy.

A columnist for the Israeli daily Yedioth Ahronoth, Shalev lives in Jerusalem and in northern Israel with his wife and children.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to בביתו במדבר
Read EBOOK בביתו במדבר by Meir Shalev Online free

Download PDF: -.pdf בביתו במדבר PDF