Read O săptămână în decembrie by Sebastian Faulks Free Online


Ebook O săptămână în decembrie by Sebastian Faulks read! Book Title: O săptămână în decembrie
Date of issue: 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Sebastian Faulks
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.77 MB
Edition: Litera

Read full description of the books O săptămână în decembrie:

Londra, o saptamana inainte de Craciun, 2007. Sapte zile, sapte personaje, de fapt, sapte vieti care se intersecteaza mai mult sau mai putin, in atmosfera societatii londoneze contemporane: un manager de fonduri speculative aflat in cautarea celei mai rasunatoare tranzactii a vietii sale, un jucator de fotbal profesionist recent sosit din Polonia, un tanar avocat cu prea putine cazuri si prea mult timp pentru speculatii teoretice, un student absorbit de teoriile islamiste, un autor de recenzii literare, un elev dependent de canabis si de reality-show-uri, si un conductor de metrou - o tanara al carei traseu uneste toate aceste vieti si multe altele intr-un circuit zilnic.
Itele si tiparele complexe ale vietii urbane in lumea de astazi se impletesc indraznet. Resorturile actualei crize economice, manifestarile fundamentalismului religios, prapastia dintre generatii, efectele dezumanizante ale erei electronice, dar si relatiile interumane, pigmentate cu una sau doua povesti de dragoste, sunt doar cateva dintre temele abordate cu un umor fin, dar acid. Adevarul sta scris in fata lor cu litere de-o schioapa, si totusi, personajele refuza sa-l vada, continuand sa-si joace rolurile mai departe, ca si cand ziua de maine ar fi doar un vis.

Read Ebooks by Sebastian FaulksRead information about the author

Ebook O săptămână în decembrie read Online! Sebastian Faulks was born in 1953, and grew up in Newbury, the son of a judge and a repertory actress. He attended Wellington College and studied at Emmanuel College, Cambridge, although he didn’t enjoy attending either institution. Cambridge in the 70s was still quite male-dominated, and he says that you had to cycle about 5 miles to meet a girl. He was the first literary editor of “The Independent”, and then went on to become deputy editor of “The Sunday Independent”. Sebastian Faulks was awarded the CBE in 2002. He and his family live in London.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to O săptămână în decembrie
Read EBOOK O săptămână în decembrie by Sebastian Faulks Online free

Download PDF: o-sptmn-n-decembrie.pdf O săptămână în decembrie PDF