Read Van seizoen naar seizoen: een jaar in recepten by Sophie Dahl Free Online


Ebook Van seizoen naar seizoen: een jaar in recepten by Sophie Dahl read! Book Title: Van seizoen naar seizoen: een jaar in recepten
Date of issue: September 2011
ISBN: 9048809878
ISBN 13: 9789048809875
The author of the book: Sophie Dahl
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 730 KB
Edition: Carrera

Read full description of the books Van seizoen naar seizoen: een jaar in recepten:

Dit mooie seizoensgebonden kookboek biedt naast heerlijke nieuwe recepten ook anekdotes en intieme herinneringen van Sophie Dahl zelf.
Dahl heeft een natuurlijk instinct voor het combineren van het beste dat ieder seizoen te bieden heeft, en deelt dit met de lezer. Zo proef je de warmte van een zomerse tuin in volle bloei met gegrilde perziken, pistachenoten en ricotta, de ontluikende knapperigheid van de lente met een rivierkreeftsalade en de druilerige en natte herfst met een Parmezaanse soep.
Behalve de voedzame en makkelijk te bereiden recepten en de prachtige illustraties, neemt Sophie je ook mee op een gastronomische reis door de seizoenen, deelt ze hilarische jeugdherinneringen over een coltrui dragende ex of een doordeweekse avond met haar huidige man in Parijs. Van seizoen naar seizoen belooft plezier, verwennerij en natuurlijk eenvoudig en goed eten!

Read Ebooks by Sophie DahlRead information about the author

Ebook Van seizoen naar seizoen: een jaar in recepten read Online! Sophie Dahl (born Sophie Holloway) is an English author, cookbook writer and former model. She was born in London, the daughter of actor Julian Holloway and writer Tessa Dahl. Her maternal grandparents were author Roald Dahl and actress Patricia Neal. Her paternal grandfather was actor Stanley Holloway. She was the inspiration for Sophie, the main character in her maternal grandfather's book The BFG.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Van seizoen naar seizoen: een jaar in recepten
Read EBOOK Van seizoen naar seizoen: een jaar in recepten by Sophie Dahl Online free

Download PDF: van-seizoen-naar-seizoen-een-jaar-in-recepten.pdf Van seizoen naar seizoen: een jaar in recepten PDF