Read Végső áldozat by Richelle Mead Free Online


Ebook Végső áldozat by Richelle Mead read! Book Title: Végső áldozat
Date of issue: August 18th 2011
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Richelle Mead
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.82 MB
Edition: Agave

Read full description of the books Végső áldozat:

Ezúttal maga Rose Hathaway kerül őrizet alá, és nem is akármiért. A vád: a morák királynőjének, Tatjanának meggyilkolása. Az örökmozgó dampyrt azonban apja, az extravagáns öltözködéséről és titokzatos kapcsolatairól ismert és hírhedt Abe Mazur megszökteti a fogdából. Rose így Dmitrijjel nekivág a nagyvilágnak, hogy elrejtőzzön rosszakarói, valamint a királyi udvar testőrei elől. Rose persze nem tűrheti tétlenül, hogy valaki a nyakába varrta a gyilkosságot, és nyomozni kezd az igazi tettes után. Ehhez azonban meg kell találnia a királynő neki írt levelében említett utolsó Dragomir-leszármazottat. Eközben barátnője, Lissa, az Udvar politikai intrikái közepette a királyi trón várományosai között találja magát. Kiben bízhatnak, miközben halálos ellenségeik nyújtanak segítséget, és barátaik árulják el őket? Ki fogja meghozni a végső áldozatot a családért, a szerelemért és a túlélésért?

Read Ebooks by Richelle MeadRead information about the author

Ebook Végső áldozat read Online! Scorpio Richelle Mead is a New York Times and USA Today bestselling author of urban fantasy books for both adults and teens. Originally from Michigan, Richelle now lives in Seattle, Washington where she works on her three series full-time: Georgina Kincaid, Dark Swan, and Vampire Academy.

A life-long reader, Richelle has always loved mythology and folklore. When she can actually tear herself away from books (either reading or writing them), she enjoys bad reality TV, traveling, trying interesting cocktails, and shopping for dresses. She's a self-professed coffee addict and has a passion for all things wacky and humorous.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Végső áldozat
Read EBOOK Végső áldozat by Richelle Mead Online free

Download PDF: vgs-ldozat.pdf Végső áldozat PDF