Read Roman o životu, smrti, seksu i receptima u Limogesu, država Louisiana by Michael Lee West Free Online


Ebook Roman o životu, smrti, seksu i receptima u Limogesu, država Louisiana by Michael Lee West read! Book Title: Roman o životu, smrti, seksu i receptima u Limogesu, država Louisiana
Date of issue: 2004
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Michael Lee West
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 440 KB
Edition: Mozaik knjiga

Read full description of the books Roman o životu, smrti, seksu i receptima u Limogesu, država Louisiana:

To je bilo onog proljeća kada se cijeli Limoges prodrmao, kao da se divovska ruka spustila s neba iprotresla svaku kuću, bacajući nedužne muževe i žene, pa i mlade djevojke, u pogrešne krevete. Bila je 1952., prijestupna godina, odmah nakon oštre zime. Netko je to ludilo povezao s Nepperovima, ali osobno držim da je to znak iz Apokalipse. Slobodno provjerite, sve piše.
Stanovnicima grada Limogesa na umu su samo dvije stvari — seks i dobra hrana. Za vlažnog proljeća 1952. kao da su poludjeli — kako oni slobodni tako i oni u lošim brakovima krenuli su u lov — na ljubav, na seks, na prolaznu avanturu, na brak... Kad šesnaestogodišnja Olive Nepper zbog trudnoće s lažnim pastorom odluči okrenuti leda Bogu i otrovati se tekućim gnojivom za ruže neće ni slutiti što će taj njezin postupak značiti za grad poput Limogesa. Ne samo da će načeti brak svojih roditelja, majke Vangie, koja dane provodi spremajući zimnicu, razmjenjujući recepte i uređujući vrt, i oca, farmaceuta, koji se ljubaka sa svojom pomoćnicom već i cijeloj galeriji nezaboravnih likova iz svog susjedstva poput Caba, pogrebnika koji magnetski privlači udovice pa tako i Oliveinu tetku Edith, udovicu i nekonvencionalnu slikaricu. Tu su još i Sophie Donell, crna sluškinja koju zlostavlja muž, Israel Adams koji dane provodi dotjerujući mrtvace, nezadovoljna Harriet Hooper koja prenosi tračeve i šalje anonimna pisma suprugama nevjernih muževa. A u situaciji kad mlada Olive padne u komu i zalegne u bolnici svi će oni htjeti ispričati svoju priču, neki duhovitu, neki tužnu, neki ljubavnu — i podijeliti je s čitateljima. No neki će htjeti i više pa će s čitateljima podijeliti i svoje najdraže recepte.

Read Ebooks by Michael Lee WestRead information about the author

Ebook Roman o životu, smrti, seksu i receptima u Limogesu, država Louisiana read Online! Michael Lee West grew up on the Gulf Coast with a wild tribe of Southern cooks. She lives on a farm near Nashville with her family. Michael is the author of Crazy Ladies, Mad Girls in Love, She Flew the Coop, American Pie, Mad Girls in Love, Mermaids in the Basement, Consuming Passions, and Gone With a Handsomer Man. Her new novel, A Teeny Bit of Trouble, is the second installment in the Teeny Templeton series and will be published on April 10, 2012.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Roman o životu, smrti, seksu i receptima u Limogesu, država Louisiana
Read EBOOK Roman o životu, smrti, seksu i receptima u Limogesu, država Louisiana by Michael Lee West Online free

Download PDF: roman-o-ivotu-smrti-seksu-i-receptima-u-limogesu-drava-louisiana.pdf Roman o životu, smrti, seksu i receptima u Limogesu, država Louisiana PDF