Read Дванадесетте стола by Ilya Ilf Free Online


Ebook Дванадесетте стола by Ilya Ilf read! Book Title: Дванадесетте стола
Date of issue: 1983
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Ilya Ilf
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 817 KB
Edition: Издателство на Отечествения фронт

Read full description of the books Дванадесетте стола:

На смъртното си легло мадам Петухова разкрива на зетя си Иполит Матвеевич Воробянинов, бивш предводител на дворянството в Старгород и настоящ деловодител в съветско учреждение, че преди години, за да опази своите брилянти от болшевиките, ги е скрила в тапицерията на един от дванайсетте стола в гостната на някогашната им къща. И Воробянинов тръгва по дирите на столовете.

Скоро в начинанието се включва Остап Бендер – чаровник и авантюрист, надарен с таланта да се възползва от човешките пороци. Великият комбинатор е лишен от скрупули, но пък притежава остроумие и хаплив език, а изобретателността му да се добере до столовете и да набавя средства за делото е безгранична – от основаване на тайно политическо общество до организиране на междупланетен турнир по шахмат…

Read Ebooks by Ilya IlfRead information about the author

Ebook Дванадесетте стола read Online! Илья Ильф (Iehiel-Leyb (Ilya) Arnoldovich Faynzilberg; 15 October 1897 in Odessa – 13 April 1937) was an extremely popular Soviet author of the 1920s and 1930s, who worked in collaboration with Eugene Petrov. Ilya Ilf died from tuberculosis.

See also http://en.wikipedia.org/wiki/Ilf_and_...
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Дванадесетте стола
Read EBOOK Дванадесетте стола by Ilya Ilf Online free

Download PDF: dvanadesette-stola.pdf Дванадесетте стола PDF