Read Nedovršeni posao by Thomas Ligotti Free Online


Ebook Nedovršeni posao by Thomas Ligotti read! Book Title: Nedovršeni posao
Date of issue: 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Thomas Ligotti
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 18.52 MB
Edition: Booka

Read full description of the books Nedovršeni posao:

Kada nižeg menadžera Frenka Dominija iznenada degradiraju, a potom i otpuste s posla, čini se da u njegovoj ubeđenosti da ga proganjaju i te kako ima istine. Ali dok se on priprema da poravna račune s onima koje smatra odgovornim za svoje neprilike, slučajno nalazi saveznika u mračnoj i zlokobnoj sili koja mu daje natprirodne moći. Frenk se sveti na najstrašniji mogući način – ali kada jednom njegov posao bude dovršen, moraće za to da plati užasnu cenu.

Ovoj priči o korporativnom užasu suđeno je da postane kultni klasik, jer će demonska odmazda u njoj biti izuzetno bliska svakome ko je ikada bio nezadovoljan na svom radnom mestu. Tomas Ligoti je stvorio remek-delo savremenog užasa u kome će uživati ne samo zaljubljenici u žanr već i svi oni kojima je savremeno ustrojstvo sveta nedokučivo, a pravila i odnosi koji u njemu vladaju nepodnošljivi.
Majstor horora i ljubimac publike sklone pesimizmu, nihilizmu i antinatalizmu za ovo delo je osvojio najcenjenije žanrovske nagrade.

Read Ebooks by Thomas LigottiRead information about the author

Ebook Nedovršeni posao read Online! Thomas Ligotti is a contemporary American horror author and reclusive literary cult figure. His writings, while unique in style, have been noted as major continuations of several literary genres—most prominently Lovecraftian horror—and have overall been described as works of "philosophical horror", often written as philosophical novels with a "darker" undertone which is similar to gothic fiction. The Washington Post called him "the best kept secret in contemporary horror fiction"; another critic declared "It's a skilled writer indeed who can suggest a horror so shocking that one is grateful it was kept offstage."


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Nedovršeni posao
Read EBOOK Nedovršeni posao by Thomas Ligotti Online free

Download PDF: nedovreni-posao.pdf Nedovršeni posao PDF