Read Onder vrienden by Amos Oz Free Online


Ebook Onder vrienden by Amos Oz read! Book Title: Onder vrienden
Date of issue: January 2013
ISBN: 9023473469
ISBN 13: 9789023473466
The author of the book: Amos Oz
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 12.23 MB
Edition: De Bezige Bij

Read full description of the books Onder vrienden:

De in elkaar hakende verhalen in Onder vrienden spelen zich af in de fictieve kibboets Jikhat, halverwege de jaren vijftig. Ze schetsen wonderlijk subtiele portretten van een aantal inwoners van de kibboets, die eigen dromen hebben en persoonlijke pijn ervaren in de schaduw van een van de grootste collectieve dromen uit de geschiedenis van de twintigste eeuw. Een vader wiens jonge dochter gaat samenwonen met een kibboetslid van zijn eigen leeftijd; een echtgenote die een aangrijpende brief schrijft aan de vrouw voor wie haar man haar verlaten heeft; een vader die zich niet kan beheersen als zijn zoontje gepest wordt; en een oudere tuinman die alle rampen van de wereld op zijn schouders torst. Tezamen vormen de verhalen in deze bundel een onvergetelijk portret van een idee en een tijdperk.

Read Ebooks by Amos OzRead information about the author

Ebook Onder vrienden read Online! Amos Oz (Hebrew: עמוס עוז‎; born Amos Klausner) is an Israeli writer, novelist, journalist and intellectual. He is also a professor of literature at Ben-Gurion University in Beersheba. He is regarded as Israel's most famous living author.

Oz's work has been published in 42 languages in 43 countries, and has received many honours and awards, among them the Legion of Honour of France, the Goethe Prize, the Prince of Asturias Award in Literature, the Heinrich Heine Prize and the Israel Prize. In 2007, a selection from the Chinese translation of A Tale of Love and Darkness was the first work of modern Hebrew literature to appear in an official Chinese textbook.

Since 1967, Oz has been a prominent advocate of a two-state solution to the Israeli–Palestinian conflict.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Onder vrienden
Read EBOOK Onder vrienden by Amos Oz Online free

Download PDF: onder-vrienden.pdf Onder vrienden PDF