Read Krv na snijegu by Jo Nesbø Free Online


Ebook Krv na snijegu by Jo Nesbø read! Book Title: Krv na snijegu
Date of issue: February 5th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Jo Nesbø
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 839 KB
Edition: Fokus

Read full description of the books Krv na snijegu:

Božićno je vrijeme u Oslu, krajem sedamdesetih. Olav Johansen je „čistač“, plaćeni ubojica sa stalnim angažmanom kod jednog od najmoćnijih šefova kriminalnog podzemlja grada.
Nakon još jednog uspješno obavljenog zadatka, Olav se javlja šefu ne bi li preuzeo novi posao, međutim, zadatak koji mu ovaj dodijeli — odmah mu je jasno — može mu osigurati moć, ali se jednako tako može prometnuti i u njegovu najveću pogrešku.
Od lovca, Olav vrlo lako može i sam postati lovina.

Šef, naime, ovaj put poželi likvidaciju — svoje žene, a maske padaju, jedna za drugom...

Iako je priča britka i brza, njezin pripovjedač, plaćeni ubojica Olav, prilično je smiren i staložen, s gotovo hipnotičkim smislom za introspekciju. Koliko je vješt u obavljanju svog posla, jednako je kirurški precizan i u seciranju vlastitog „ja“, vlastitih emocija i svih nijansi koje su ga izgradile kao osobu. S nevjerojatnom lakoćom, Olav se od lošeg momka, čovjeka koji za sobom ostavlja leševe, pretvara u lik kojem čitatelj, do posljednje stranice, drži palčeve da uspije u svojem naumu.

Read Ebooks by Jo NesbøRead information about the author

Ebook Krv na snijegu read Online! Jo Nesbø is a bestselling Norwegian author and musician. He was born in Oslo and grew up in Molde. Nesbø graduated from the Norwegian School of Economics with a degree in economics. Nesbø is primarily famous for his crime novels about Detective Harry Hole, but he is also the main vocals and songwriter for the Norwegian rock band Di Derre. In 2007 Nesbø also released his first children's book, Doktor Proktors Prompepulver.

Series:
* Harry Hole
* Doktor Proktor


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Krv na snijegu
Read EBOOK Krv na snijegu by Jo Nesbø Online free

Download PDF: krv-na-snijegu.pdf Krv na snijegu PDF