Read De gevangene by Mary Doria Russell Free Online


Ebook De gevangene by Mary Doria Russell read! Book Title: De gevangene
Date of issue: 1999
ISBN: 9024521912
ISBN 13: 9789024521913
The author of the book: Mary Doria Russell
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.98 MB
Edition: Luitingh-Sijthoff

Read full description of the books De gevangene:

De jezuïeten sturen een groep wetenschappers naar Rakhat, een verre onbekende planneet die bizarre muziek uitzendt. Ze gaan er niet heen om te evangeliseren, maar om te leren. En om een andere schepping met liefde en eerbied te begroeten. De leider van de missie is Emilio Sandoz, een briljant linguïst. De wetenschappers zijn voorbereid op totale eenzaamheid, ontberingen en zelfs de dood. Maar wat hun overkomt op Rakhat gaat de menselijke verbeeldingskracht te boven. Alleen Sandoz keert uiteindelijk terug naar de aarde als ongelovige en als een geestelijk en lichamelijk wrok.

Coverdesign: Nico Richter

Read Ebooks by Mary Doria RussellRead information about the author

Ebook De gevangene read Online! Mary Doria Russell is an American author. She was born in 1950 in the suburbs of Chicago. Her parents were both in the military; her father was a Marine Corps drill sergeant, and her mother was a Navy nurse.

She holds a Ph.D. in Paleoanthropology from the University of Michigan, and has also studied cultural anthropology at the University of Illinois, and social anthropology at Northeastern University in Boston. Russell lives in Cleveland, Ohio with her husband Don and their two dogs.

Mary is shy about online stuff like Goodreads, but she responds to all email, and would prefer to do that through her website.

Photo by Jeff Rooks


Ebooks PDF EpubAdd a comment to De gevangene
Read EBOOK De gevangene by Mary Doria Russell Online free

Download PDF: de-gevangene.pdf De gevangene PDF