Read I am an artist by Marta Altés Free Online


Ebook I am an artist by Marta Altés read! Book Title: I am an artist
Date of issue: February 14th 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Marta Altés
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 313 KB
Edition: Macmillan Children'e Books

Read full description of the books I am an artist:

In Ik ben een kunstenaar, van de Spaanse Marta Altés, vindt de naamloze hoofdpersoon overal inspiratie om kunstwerken te maken. Waar hij ook kijkt, ziet hij kunst. Hij tekent bij zichzelf een kunstzinnig snorretje. De grote spiegel in de hal versiert hij met een bolhoedje en armen en verandert die zo in een karakter van Roger Hargreaves. De kat, die op bijna alle pagina’s een rolletje heeft, bewerkt hij met de make-up van zijn moeder.

Hangende borstjes
De moeder van de jongen is trouwens ook een soort kunstenaar, ‘maar op een TOTAAL andere manier’. Altés laat op hilarische wijze zien waarom: op de linkerpagina is ze net uit bed gestapt, haar haren in de war, oncharmante badjas aan en hangende borstjes. Op de rechterpagina heeft ze wat make-up op, een skinny jeans aan en wijzen haar borsten parmantig omhoog. Mooi hoe Altés deze tekeningen voor zichzelf laat spreken en er geen onnodige woorden bij voegt.

Lees verder op mijn site

Read Ebooks by Marta AltésRead information about the author

Ebook I am an artist read Online! Marta Altes loves to tell stories and her love of illustration saw her study for a degree in Graphic Design in Barcelona. Marta moved to the UK to study for an MA in Children's Book Illustration at Cambridge School of Art (the best decision she ever made) and graduated last year.

What she likes the most about illustration is that it allows her to bring a smile to the person looking at her drawings or reading her stories.

Her first book, NO!, was published earlier this year (Childsplay) and MY GRANDPA will be her debut book with Macmillan. Marta divides her time between Barcelona and London.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to I am an artist
Read EBOOK I am an artist by Marta Altés Online free

Download PDF: i-am-an-artist.pdf I am an artist PDF