Read Il gioco dei fantasmi by Krystyna Kuhn Free Online


Ebook Il gioco dei fantasmi by Krystyna Kuhn read! Book Title: Il gioco dei fantasmi
Date of issue: October 6th 2011
ISBN: 884291715X
ISBN 13: 9788842917151
The author of the book: Krystyna Kuhn
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 744 KB
Edition: Nord

Read full description of the books Il gioco dei fantasmi:

De schrijfstijl

Het is een vrij makkelijk geschreven boek en daardoor pakt het je heel erg en vlieg je erdoorheen, wat deels ook is vanwege de spanning. De beschrijvingen van de omgeving is ook prachtig en beeldend, en een woord dat ik er heel erg bij vind passen en dat telkens bij me blijft opkomen is onheilspellend.

Het verhaal

Het verhaal is origineel en pakkend. Ik ken eigenlijk geen boeken die me er echt aan doen denken en daarnaast is Krystyna Kuhn een meesteres in het oproepen van een onheilspellend gevoel. De manier waarop de omgeving omschreven wordt en de spanning die je bij alle karakters voelt, zorgt ervoor dat je als je stopt je even moet realiseren dat je geen gevaar loopt. Dus als je wat makkelijker bang gemaakt bent door boeken zou ik deze niet aanraden om vlak voor het slapen gaan te lezen. En de cliffhangers… zorg dat je de vervolgdelen klaar hebt staan :P.

De karakters

Alle karakters zijn verschillend en mysterieus. Je kan van een hoop mensen geen hoogte krijgen en je bent continu op je hoede voor dingen die er misschien gaan gebeuren omdat iemand iets onvergeeflijks gaat doen. Ook dit zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

In dit boek leven/kijken we vooral met Katie mee, en ik vind het geweldig zoals we steeds kleine beetjes info over haar verleden te weten komen net zoals dat het geval was in het eerste boek waar vooral Julia aan het woord was. Julia is nog wel deels degene met wie we meekijken en dat vind ik op zich wel prettig, dat we niet helemaal afstand nemen van Julia. Want na deel 1 ben ik zeker op haar gesteld geraakt, ook al is het een tijd geleden dat ik dat deel heb gelezen.

Dan is er Paul Forster, over hem kan ik niet heel veel zeggen zonder te spoileren, maar laat me je waarschuwen na het eind van dit boek weet je niets meer zeker en wil je weten wat er precies aan de hand is.

Conclusie

Weer een super spannend deel dat niet onderdoet voor zijn voorganger. Ik raad deze serie echt aan als je van spanning houdt en boeken die snel lezen. Ook als je graag over mysterieuze karakters leest is dit boek een must-read. Deze serie staat nog steeds op mijn all-time-faves lijstje en ik geef dit boek dus ook vijf sterren.

Read Ebooks by Krystyna KuhnRead information about the author

Ebook Il gioco dei fantasmi read Online! Krystyna Kuhn wurde 1960 als siebtes von acht Kindern in Würzburg geboren. Sie studierte Germanistik, Slawistik und Kunstgeschichte in ihrer Heimatstadt sowie in Göttingen, Moskau und Krakau. Nach dem Studium schrieb Kuhn zwar schon Bücher, aber keine Romane, sondern Fachbücher für kaufmännische Software. 2001, nach Arbeiten als Herausgeberin und Redakteurin, erschien ihr erster Roman „Fische können schweigen“, gefördert durch das Literaturhaus München. Sie schreibt vorallem Krimis und Thriller, seit 2007 erscheint die Reihe "Das Tal". Kuhn lebt mit Mann und Kind in der Nähe von Frankfurt.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Il gioco dei fantasmi
Read EBOOK Il gioco dei fantasmi by Krystyna Kuhn Online free

Download PDF: il-gioco-dei-fantasmi.pdf Il gioco dei fantasmi PDF