Read Talo ulapalla. Matka alkaa by Dale Peck Free Online


Ebook Talo ulapalla. Matka alkaa by Dale Peck read! Book Title: Talo ulapalla. Matka alkaa
Date of issue: December 2007
ISBN: 9512349205
ISBN 13: 9789512349203
The author of the book: Dale Peck
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.12 MB
Edition: Karisto

Read full description of the books Talo ulapalla. Matka alkaa:

Sisarukset Susan (13 v.), Charles (10 v.) ja Murray (5 v.) ovat lomalla setänsä luona, joka asuu ihka oikean merirosvolaivan näköisessä asuntolaivassa meren rannalla. Kun lapset eräänä aamuna heräävät, talo on ajelehtinut keskelle ääretöntä ulappaa! Eikä meri olekaan mikä tahansa meri, vaan Ajan Meri, jossa kaikki maailman aikakaudet ovat läsnä.
Alkaa huima ja jännittävä seikkailu, jossa Susanin pitää suorittaa vaarallinen tehtävä pelastaakseen veljensä ja setänsä syöksymästä valtaisaan pyörteeseen. Tarinan edetessä lapset kohtaavat merirosvoja, merenneitoja ja muita satuolentoja, sukupuuttoon kuolleita eläinlajeja ja puhuvia eläimiä. Kirja vilisee kaikenlaisia kiehtovia vempaimia, ja matkaa tehdään paitsi asuntolaivan kannella myös merenpohjassa, valaan kidassa ja lentävällä matollakin. Kirjan kieli on rikasta ja kuvaus niin elävää, että vauhtiin päästyään opusta ei malta laskea käsistään!

Read Ebooks by Dale PeckRead information about the author

Ebook Talo ulapalla. Matka alkaa read Online! Dale Peck (born 1967 on Long Island, New York) is an American novelist, critic, and columnist. His 2009 novel, Sprout, won the Lambda Literary Award for LGBT Children's/Young Adult literature, and was a finalist for the Stonewall Book Award in the Children's and Young Adult Literature category.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Talo ulapalla. Matka alkaa
Read EBOOK Talo ulapalla. Matka alkaa by Dale Peck Online free

Download PDF: talo-ulapalla-matka-alkaa.pdf Talo ulapalla. Matka alkaa PDF