Read Avaimet onneen by Nora Roberts Free Online


Ebook Avaimet onneen by Nora Roberts read! Book Title: Avaimet onneen
Date of issue: July 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Nora Roberts
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 644 KB
Edition: Gummerus Kustannus

Read full description of the books Avaimet onneen:

Uusi sydäntä sykähdyttävä sarja arjen keskelle

Komea ja karismaattinen arkkitehti Beckett Montgomery kunnostaa vanhaa hotellia isoveljiensä ja äitinsä kanssa pienessä Boonsboron kaupungissa. Beckett on ollut ihastunut paikallisen kirjakaupan omistajaan Clareen jo lukioajoista, mutta odottaa vielä ensisuudelmaa tämän kanssa. Kolmen vilkkaan pojan yksinhuoltaja Clare on kyllä huomannut Beckettin – kukapa ei olisi?¬ – mutta elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Arjen keskellä ei romantiikalle tunnu löytyvän aikaa, mutta rakastumista ei pahinkaan remontti voi estää.

Samaan aikaan kun vanha hotelli saa uuden ulkoasun ja elämän, Claren ja Beckettin ystävyys syvenee. Keskellä kaoottista rakennustyömaatakin löytyy kahdenkeskisiä hetkiä ja vaivihkaa varastettuja suudelmia. Pikkuhiljaa ovi toisensa jälkeen aukenee ja elämä kutsuu sisään.

Nora Robertsin uuden trilogian ensimmäinen osa tutustuttaa lukijat Boonsboron pikkukaupunkiin ja sen asukkaisiin. Beckettin ja hänen isoveljiensä Ryderin ja Owenin elämä tulee tutuksi, ja pian lukija huomaa haluavansa palata Boonsboroon yhä uudelleen ja uudelleen.

Read Ebooks by Nora RobertsRead information about the author

Ebook Avaimet onneen read Online! Nora Roberts is the #1 New York Times bestselling author of more than 200 novels, including Come Sundown, The Obsession, The Liar, and coming in December 2017, Year One -- the first book in The Chronicles of The One. She is also the author of the futuristic suspense In Death series written under the pen name J.D. Robb. There are more than 500 million copies of her books in print.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Avaimet onneen
Read EBOOK Avaimet onneen by Nora Roberts Online free

Download PDF: avaimet-onneen.pdf Avaimet onneen PDF