Read De nachten van Hofman by Willem van Zadelhoff Free Online


Ebook De nachten van Hofman by Willem van Zadelhoff read! Book Title: De nachten van Hofman
Date of issue: February 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Willem van Zadelhoff
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 542 KB
Edition: Atlas Contact

Read full description of the books De nachten van Hofman:

In de herfst van 2012 reist de bekende acteur Max Hofman naar Antwerpen, waar hij de hoofdrol zal spelen in een nieuwe enscenering van De meeuw van Tsjechov. Zijn verblijf in Antwerpen verloopt anders dan gehoopt. Zijn tegenspeler blijkt zijn ex-vrouw Tanja, de moeder van zijn dochter, die hem tien jaar geleden heeft verlaten voor een ander. En er is nóg een demon uit het verleden die hem niet alleen bezoekt in dromen, maar gaandeweg ook zijn dagelijkse doen en laten gaat beïnvloeden. Hofman gaat terug in de tijd om in het reine te komen met wat er ooit misging.
De nachten van Hofman is een dwingende roman over een acteur die er steeds minder in slaagt de rol te spelen die hijzelf en zijn omgeving van hem verwachten. Ondanks zijn succes blijkt hij nog steeds de beschadigde jongen die naar aandacht smacht.

Read Ebooks by Willem van ZadelhoffRead information about the author

Ebook De nachten van Hofman read Online! Willem van Zadelhoff (Arnhem, 1958) studeerde in 1982 af aan de docentenopleiding van de Arnhemse Toneelschool en was daarna werkzaam in een galerie, het theater en als tekstschrijver voor televisie. Hij schreef de romans EEN STOEL (2003) en HOLLE HAVEN (2006). Het laatste boek haalde de longlist van de Librisprijs 2007. In deze romans – de eerste twee delen van een trilogie - speelt architectuur, vooral de modernistische, een belangrijke rol. Het derde deel, GA NIET WEG, verscheen in het najaar van 2010. Voorjaar 2008 verscheen zijn poëziedebuut TIJD EN LANDEN bij uitgeverij Meulenhoff/Manteau. Later dat jaar volgde de roman VUUR STELEN. Hij schrijft recensies over voornamelijk Duitse literatuur voor DE STANDAARD. Op Gedichtendag 2009 werd bekend dat hem voor TIJD EN LANDEN de HERMAN DE CONINCKPRIJS voor het beste poëziedebuut is toegekend. Sinds 1993 woont Willem van Zadelhoff in Antwerpen.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to De nachten van Hofman
Read EBOOK De nachten van Hofman by Willem van Zadelhoff Online free

Download PDF: de-nachten-van-hofman.pdf De nachten van Hofman PDF