Read Flyga vilse by Kristin Hannah Free Online


Ebook Flyga vilse by Kristin Hannah read! Book Title: Flyga vilse
Date of issue: April 7th 2015
ISBN: 9100139971
ISBN 13: 9789100139971
The author of the book: Kristin Hannah
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 25.41 MB
Edition: Albert Bonniers Förlag

Read full description of the books Flyga vilse:

När Tully Hart och Kate Mularky var tonåringar på sjuttiotalet var de oskiljaktiga. Tully hörde till de populära och Kate var en enstöring, ändå höll de ihop genom alla år.

Ända tills Kate dog.

Nu måste Tully försöka uppfylla det löfte hon gav sin bästa vän: att se till att hennes barn har det bra. Hon vet bara inte hur. Själv har hon levt ensam och vet ingenting om familjeliv eller moderskap. Kates man vill heller inte ta emot hennes hjälp - han sörjer Kate och vägrar låta Tully vara en del av familjen.

Kates sextonåriga dotter Marah är lika överväldigad av sorg och den värld som väntar henne är mörk och full av faror.

Den enda som vill hjälpa Tully i hennes sorg är hennes egen mamma Dorothy Hart, men hon har alltid varit opålitlig. Hon övergav sin dotter då hon var liten och sårade henne djupt. Nu ser Dorothy sin chans att få gottgöra det hon gjorde fel en gång i tiden, men går det att lita på henne? För att kunna hjälpa sin dotter måste Dorothy se sina rädslor i vitögat och avslöja sin mörkaste hemlighet.

En tragedi för dessa tre kvinnor samman och leder dem in på en väg mot försoning. De har alla gått vilse och nu behöver de varandra för att bygga upp sina liv på nytt.

Flyga vilse är en fristående fortsättning på Vad som än händer. Det är en hjärtskärande roman om kärlek, moderskap, förlust och att börja om på nytt.

Read Ebooks by Kristin HannahRead information about the author

Ebook Flyga vilse read Online! Kristin Hannah is the New York Times bestselling author of more than twenty novels, including the blockbuster bestsellers The Nightingale and Firefly Lane. She is a former lawyer turned writer and is the mother of one son. She lives in the Pacific Northwest with her husband.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Flyga vilse
Read EBOOK Flyga vilse by Kristin Hannah Online free

Download PDF: flyga-vilse.pdf Flyga vilse PDF