Read Grasă şi proastă by Rodica Ojog-Braşoveanu Free Online


Ebook Grasă şi proastă by Rodica Ojog-Braşoveanu read! Book Title: Grasă şi proastă
Date of issue: 2006
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Rodica Ojog-Braşoveanu
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 546 KB
Edition: Nemira

Read full description of the books Grasă şi proastă:

„Era o femeie mignona, rotunda, depasind deja limita dintre sexy si prea plin, cu carnatia satinata a excesului de foliculina. O unda de lascivitate, emanand din intreaga faptura, impreuna cu caldura obrajilor foarte proaspeti dadeau impresia la orice ora din zi ca abia parasise patul. Era prost facuta, se imbraca ridicol – in totul, o caraghioasa – dar, incontestabil, deborda de feminitate. [...] Eu sunt o femeie fericita, obisnuia sa afirme Felicia Dragoman ori de cate ori avea ocazia, si recunosc, de ce sa nu recunosc, ca am avut noroc. Chiar si numele... ha, ha, ha! – daca e sa te iei dupa toate fleacurile astea care se scriu acum prin reviste, e predestinat. Felicia, nu? de la Felix, adica fericire... Cum, nu stiai? Teoria ar fi ca prenumele prefigureaza destinul. “

Intamplari inspirate din realitate ai caror protagonisti sunt oameni obisnuiti. Pagini pline de suspans, scrise intr-un ritm alert, care culmineaza de multe ori cu un final neasteptat. Clipe de delectare purtand semnatura inegalabilei Rodica Ojog-Brasoveanu.

Read Ebooks by Rodica Ojog-BraşoveanuRead information about the author

Ebook Grasă şi proastă read Online! Rodica Ojog-Brasoveanu was a Romanian writer of mystery novels. She published 35 novels, most of them mystery, some of them also romantic and historic novels. She is believed to be the "Lady of the Romanian policier".

Her cozy mystery series are aundant with humor and have a quick, light pace.

Some recurring characters:
- Melania Lupu, an elderly lady getting involved in crime solving, with a unique and charming style; the authority figure whose cases she gets involved in is Major Cristescu
- Minerva Tutovan, an authoritarian figure, a severe and extremely smart, unattractive woman; the authority figure whose cases she meddles with is Lieutanant Dobrescu

Romanian version:
Rodica Ojog-Brasoveanu(28 august 1939, Bucuresti – 2 septembrie 2002) a fost o scriitoare de romane politiste din Romania. A urmat primele clase la scoala „Maison de Francais” si si-a continuat studiile la liceul „Domnita Ileana” (astazi Liceul „Eminescu”).
A inceput apoi cursurile Facultatii de Drept din Bucuresti, dar, dupa doi ani, in 1956, a fost exmatriculata pe motive politice. Dupa un an de munca necalificata la fabrica de medicamente Galenica, a reluat studiile de drept, de data aceasta la Iasi. Dupa finalizarea studiilor a inceput sa profeseze avocatura.
In 1969 a debutat cu un scenariu de televiziune, iar primul roman politist, Moartea semneaza indescifrabil, l-a scris la insistenta sotului ei, actorul Cosma Brasoveanu, si l-a publicat in 1971. Dupa sapte ani de practica a renuntat la avocatura si s-a dedicat in intregime scrisului.
Pana in 1999, a publicat 35 de romane, in majoritate politiste, dar si cateva istorice si unul stiintifico-fantastic. Este considerata, in mod unanim, marea doamna a literaturii politiste romanesti.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Grasă şi proastă
Read EBOOK Grasă şi proastă by Rodica Ojog-Braşoveanu Online free

Download PDF: gras-i-proast.pdf Grasă şi proastă PDF