Read Lucy menee naimisiin by Marian Keyes Free Online


Ebook Lucy menee naimisiin by Marian Keyes read! Book Title: Lucy menee naimisiin
Date of issue: 2001
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Marian Keyes
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 6.67 MB
Edition: Tammi

Read full description of the books Lucy menee naimisiin:

Lucy Sullivan menee naimisiin... vai meneekö? Eihän hänellä edes ole poikaystävää. Mutta rouva Nolan on povannut tarotkorteista, että Lucylle soivat hääkellot ennen kuin lehdet putoavat puusta toisen kerran.

Lucyn kämppäkaverit ovat uutisesta kauhuissaan. Jos Lucy muuttaa pois, heidän ihana elämäntyylinsä on mennyttä: noutoateriat, viinin litkiminen, miesvieraat, imuroinnin välttely. Mutta Lucy vakuuttaa, ettei hän ehdi ajatellakaan naimisiin menoa, kun pitää riidellä äidin kanssa ja pitää huolta rakkaasta hulttioisästä.

Sitten on sekin pikku ongelma, ettei Lucylla ole poikaystävää. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun hän tapaa Gusin, upean, huikentelevaisen Gusin - voisiko hän olla tuleva mr Lucy Sullivan? Vai olisiko se sittenkin Chuck, komea jenkki? Vai Daniel, maailman pahin flirtti? Vaiko ehkä Jed, uusi söpö työkaveri?

Löytääkö Lucy itselleen elämänkumppanin? Lue tämä kirja, naura ja itke yhdessä Lucyn kanssa ja katso, mihin ratkaisuun hän päätyy.

Read Ebooks by Marian KeyesRead information about the author

Ebook Lucy menee naimisiin read Online! Marian Keyes (born 10 September 1963) is an Irish novelist and non-fiction writer, best known for her work in women's literature. She is an Irish Book Awards winner. Over 22 million copies of her novels have been sold worldwide and her books have been translated into 32 languages. She became known worldwide for Watermelon, Lucy Sullivan is Getting Married, and This Charming Man, with themes including domestic violence and alcoholism.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Lucy menee naimisiin
Read EBOOK Lucy menee naimisiin by Marian Keyes Online free

Download PDF: lucy-menee-naimisiin.pdf Lucy menee naimisiin PDF