Read Siskoni, enkelinluinen tyttö by Laura Honkasalo Free Online


Ebook Siskoni, enkelinluinen tyttö by Laura Honkasalo read! Book Title: Siskoni, enkelinluinen tyttö
Date of issue: 2001
ISBN: 9510262552
ISBN 13: 9789510262559
The author of the book: Laura Honkasalo
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 5.89 MB
Edition: WSOY

Read full description of the books Siskoni, enkelinluinen tyttö:

Väkevä tarina maailmasta, jossa vanhemmat ovat enemmän eksyksissä kuin lapset ja kaverit, se varsinainen perhe.

Iisa on viidentoista, vahva ja aktiivinen. Melkein kuin tankkityttö. Hänellä on bändi jossa voi päästää höyryt ulos, poikaystävä jonka kanssa voi riidellä ja sopia, paljon ystäviä joiden kanssa jaetaan todellisuus. Ja virtuaalimaailmakin.

Katja on Iisan sisko. Tai melkein: heillä on sama isä, mutta eri äiti. Kun Iisa oli pieni, isä sukkuloi kahden perheen välillä osaamatta päättää. Sitten isä jätti Iisan. Se kirvelee vieläkin: mitä valittamista Katjalla muka voi olla, kun hänellä on isä? Katja taas kadehtii Iisan poikaystävää ja itsenäistä elämää. Silti tytöt ovat aina olleet ystäviä.

Mutta Katja on alkanut käyttäytyä kummallisesti. Kuin mikäkin blondikanaidiootti. Katjalla on ongelma, jota vanhemmat eivät halua nähdä, ennen kuin on pakko.

Read Ebooks by Laura HonkasaloRead information about the author

Ebook Siskoni, enkelinluinen tyttö read Online! Laura Honkasalo is Finnish writer and journalist who lives in Helsinki. She studied at the Kallio high school of performing arts and graduated from the University of Helsinki in 1999 as Master of Philosophy majoring in art history. She has also studied in Trinity College in Dublin and completed Master of Arts degree in literature at the University of Kent.

Honkasalo has practiced writing since the age of seven and taken part to the Nobelist club at the University of Helsinki. She reads many different types of literature.

Honkasalo doesn't want to become a full time author so she has worked as a journalist in magazines including youth magazine Demi and written regularly also to Sarjainfo magazine. She has also translated Aku Ankka (Donald Duck) comics into Finnish and written manuscripts to comics.

In 2000 Honkasalo got two prizes in competitions. In the WSOY young adult book competition she got the third prize and in the J. H. Erkko short story writing competition the second place. In 2001 she got the Gummerus J. H. Erkko prize.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Siskoni, enkelinluinen tyttö
Read EBOOK Siskoni, enkelinluinen tyttö by Laura Honkasalo Online free

Download PDF: siskoni-enkelinluinen-tytt.pdf Siskoni, enkelinluinen tyttö PDF