Read Kako su sestre Garcia izgubile naglasak by Julia Alvarez Free Online


Ebook Kako su sestre Garcia izgubile naglasak by Julia Alvarez read! Book Title: Kako su sestre Garcia izgubile naglasak
Date of issue: 2005
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Julia Alvarez
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 589 KB
Edition: Mozaik knjiga

Read full description of the books Kako su sestre Garcia izgubile naglasak:

Carla, Sandra, Yolanda i Sofia četiri su sestre. S roditeljima će emigrirati u Ameriku koja za njih neće biti zemlja iz snova. Neće biti više otmjena života, kućne posluge i velike obitelji u kojoj svatko svakoga voli i brine za nega. No Amerika će sestrama donijeti i mnogo toga što će ih privlačiti: moći će se sastajati s dečkima bez pratnje starijih rođakinja, moći će izravnati kosu, moći će zaboraviti španjolski. Novi će svijet donijeti i nove ljubavi, a omjer onoga što su izgubile i onoga što su dobile otkriva se u ovom izvanrednom romanu. Četiri sudbine, četiri ljubavne priče i jedna velika obitelj kojoj se svi uvijek vraćaju tema su uspješnice Kako su sestre Garcia izgubile naglasak.

Julia Alvarez, utorica ovoga romana, i sama je emigrirala u Ameriku, pa je vjerodostojnost njezina pisma time veća. Čini se da su to prepoznali i čitatelji i ovaj je roman do sada prodan u gotovo 400 000 primjeraka širom svijeta. Istodobno i duhovit i emotivan, ovaj roman o gubitku i pronalasku identiteta djelo je koje evocira nesigurnosti i radosti pripadanja dvjema različitim kulturama. Ovaj živahni roman prepun je neukrotivog duha sestara Garcia, njihove ženske znatiželje i želje da istodobno pripadnu novom vremenu koje oslobađa svih stega ali i ostanu vjerne tradicionalnom odgoju i obitelji kao vječnom utočištu.

Read Ebooks by Julia AlvarezRead information about the author

Ebook Kako su sestre Garcia izgubile naglasak read Online! Julia Álvarez was born in New York City. Her parents moved back to the Dominican Republic when Álvarez was 3 months old and she was raised there until she was 10, when the family moved back to NYC.

She is currently writer-in-residence at Middlebury College and the owner of a coffee farm named Alta Gracia, near Jarabacoa in the mountains of the Dominican Republic. The farm hosts a school to teach local farmers and their families how to read and write.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Kako su sestre Garcia izgubile naglasak
Read EBOOK Kako su sestre Garcia izgubile naglasak by Julia Alvarez Online free

Download PDF: kako-su-sestre-garcia-izgubile-naglasak.pdf Kako su sestre Garcia izgubile naglasak PDF