Read Uuden onnen jäljillä by Lucy Dillon Free Online


Ebook Uuden onnen jäljillä by Lucy Dillon read! Book Title: Uuden onnen jäljillä
Date of issue: January 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Lucy Dillon
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 18.87 MB
Edition: Gummerus

Read full description of the books Uuden onnen jäljillä:

Leskeksi yllättäen jääneestä, kolmekymppisestä Julietista tuntuu, että hän on vain taakaksi hyvää tarkoittaville läheisilleen. Kukaan ei tunnu ymmärtävän hänen suruaan, ja tulevaisuus näyttäytyy harmaan sävyissä. Kaikki muuttuu yllättäen, kun Juliet saa tehtäväkseen kävelyttää äitinsä koiraa, jo iäkästä labradoria Cocoa. Ennen pitkää Juliet huomaa olevansa Longhamptonin kaupungin puolivirallinen koiranulkoiluttaja ja lemmikkienkaitsija. Lemmikkien kautta Juliet tutustuu paremmin naapureihinsa, myös siihen kiinnostavan näköiseen spanielinomistajaan. Onko Julietista vielä aloittamaan uudelleen – ja kenties jopa rakastumaan?

Taitavasti kirjoitettu Uuden onnen jäljillä ei kaihda vaikeitakaan aiheita unohtamatta elämän kepeyttä ja huumoria. Kaikenkarvaisten lemmikkien viehätykselle ei kukaan voi sanoa ei!

”Romanttinen, hauska ja viihdyttävä – erityisesti eläinten ystäville.”

Read Ebooks by Lucy DillonRead information about the author

Ebook Uuden onnen jäljillä read Online! Lucy Dillon was born in Cumbria, worked for a while in publishing in London, and now lives in Herefordshire with her boyfriend and their terrier, near the Welsh border. She has written seven novels set in the fictional Midlands town of Longhampton, which looks a bit like Hereford, although the inhabitants tend to sound rather more Northern than that.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Uuden onnen jäljillä
Read EBOOK Uuden onnen jäljillä by Lucy Dillon Online free

Download PDF: uuden-onnen-jljill.pdf Uuden onnen jäljillä PDF