Read Posljednji argument kraljeva by Joe Abercrombie Free Online


Ebook Posljednji argument kraljeva by Joe Abercrombie read! Book Title: Posljednji argument kraljeva
Date of issue: 2011
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Joe Abercrombie
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 973 KB
Edition: Algoritam

Read full description of the books Posljednji argument kraljeva:

Ako ste ikada u svojim najluđim nadanjima pomislili da će se naši junaci, Logen, Jezal i Bayaz, s kraja svijeta vratiti u bilo što nalik uobičajenoj svakodnevici, bili ste naivni. Njihova domovina je na rubu kaosa, kralj je mrtav bez nasljednika, ugledniji plemići i neki iz manje plemenitih loza počet će se otimati za glasove koji bi im mogli donijeti krunu, seljačka buna je na pomolu, a bude se i Sjever i Jug. I Bethod i Gurkhulci imaju namjeru profitirati na kumulaciji nevolja koje su zadesile Aduu.

A kada se nebo doista spusti na njihove glave, svatko će morati u sebi naći posljednju rezervu snage i vjere da iz svega može izvući živu glavu.

Logen zna da ga na Sjeveru čeka nedovršen posao, nedovršen samoubilački posao, jer da bi ubio Bethoda trebat će mnogo više od neočekivane pomoći njegove stare ekipe. A nakon posljednje bitke, čini se da Krvavu Devetku u zasjedi čeka još jedna zadnja bitka.

Jezal bi najradije pobjegao od svih ratova i skrasio se u zagrljaju žene koju voli i koja za divno čudo uzvraća njegovu ljubav, doduše najčešće pod utjecajem dobrog vina, ali kada je Ardee u pitanju, tko mari za sitnice. No čini se da uvijek prisutni davež Bayaz ima drugačije planove za svog pulena.

Glokta je odavno oštricu svog ubitačnog mača zamijenio spravama inkvizitora, ali novi obrat u njegovu ulizničkom služenju nadlektoru Sultu dovest će ga na njemu nepoznat prag nemoćnog očaja. Ukratko, što god učini, mrtav je, kao i ako ništa ne učini. U utrci s vremenom, dok se svijet oko njega doslovce raspada, Glokta će se još jednom naći u situaciji gdje spašavanje vlastitog bezvrijednog života zahtijeva svu njegovu podlu genijalnost i ponešto zaboravljenog milosrđa.

A kaos? Kaos ima svoj način širenja puštajući svoje pipke u sve pore života, uz upornu tendenciju uništavanja svijeta kakvog znamo. Tako da između opće katastrofe u kojoj Bayaz gubi sve i opće katastrofe u kojoj Bayaz pobjeđuje postoji samo mala razlika. Hoće li prekršiti Prvi zakon? Pitanje koje uopće i nije pitanje. Ako mu se pruži prilika, hoće, jer Bayaz više od svega voli pobjeđivati. Po bilo koju cijenu.

A ako se pitate tko će u svemu na kraju profitirati, ne trebate previše razbijati glavu. Oni će restrukturirati dugovanja, reprogramirati zajmove, financirati obnovu, uskladiti anuitete, s obzirom na situaciju duplirati kamate i na kraju zadovoljno trljati ruke kad posao krene po starom. Vaši dragi bankari.

Prijevod briljantnog trećeg nastavka Prvog zakona djelo je Anje Majnarić, a naslovna ilustracija preuzeta je s originala.

Read Ebooks by Joe AbercrombieRead information about the author

Ebook Posljednji argument kraljeva read Online! Joe Abercrombie was educated at Lancaster Royal Grammar School and Manchester University, where he studied psychology. He moved into television production before taking up a career as a freelance film editor. During a break between jobs he began writing The Blade Itself in 2002, completing it in 2004. It was published by Gollancz in 2006 and was followed by two other books in The First Law Trilogy, Before They Are Hanged and Last Argument of Kings. He currently lives and works in London with his wife and daughter. In early 2008 Joe Abercrombie was one of the contributors to the BBC Worlds of Fantasy series, alongside other contributors such as Michael Moorcock, Terry Pratchett and China Mieville.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Posljednji argument kraljeva
Read EBOOK Posljednji argument kraljeva by Joe Abercrombie Online free

Download PDF: posljednji-argument-kraljeva.pdf Posljednji argument kraljeva PDF