Read Milyen lesz a búcsú után? by Jennifer E. Smith Free Online


Ebook Milyen lesz a búcsú után? by Jennifer E. Smith read! Book Title: Milyen lesz a búcsú után?
Date of issue: October 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Jennifer E. Smith
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 6.71 MB
Edition: Maxim

Read full description of the books Milyen lesz a búcsú után?:

Főiskolás éveik utolsó estéjén Clare-nek és Aidannek egyetlen egy elintézetlen dolga maradt: ki kell találniuk, hogy együtt maradjanak-e, vagy szakítsanak. A 12 órás beszélgetés során felidézik kapcsolatuk minden egyes lépését, hátha találnak valamit a múltjukban, ami meghatározza a jövőjüket. Az este barátokhoz, a családhoz, kötelékekhez, váratlan helyekre vezeti őket, ahol kemény igazságokkal és meglepő felfedezésekkel néznek szembe. Ahogy az óra jár és eléri őket a reggel, úgy közeleg elkerülhetetlen búcsújuk is. A kérdés csak az, hogy a búcsú csak a reggelre szól, avagy örökre?
Bájos, édesen keserű, bölcsességgel és szeretettel teli új, ellenállhatatlan regény a döntéseink nehézségeiről abban az esetben, ha a szívünk és az élet más-más irányt diktál.

Read Ebooks by Jennifer E. SmithRead information about the author

Ebook Milyen lesz a búcsú után? read Online! Jennifer E. Smith is the author of eight books for young adults, including WINDFALL and THE STATISTICAL PROBABILITY OF LOVE AT FIRST SIGHT. She earned her master's degree in creative writing from the University of St. Andrews in Scotland, and her writing has been translated into 33 languages.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Milyen lesz a búcsú után?
Read EBOOK Milyen lesz a búcsú után? by Jennifer E. Smith Online free

Download PDF: milyen-lesz-a-bcs-utn.pdf Milyen lesz a búcsú után? PDF