Read Kivetve by Hugh Howey Free Online


Ebook Kivetve by Hugh Howey read! Book Title: Kivetve
Date of issue: 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Hugh Howey
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 672 KB
Edition: Könyvmolyképző kiadó

Read full description of the books Kivetve:

A siló újonnan felesketett seriffjének, Juliette-nek bőséggel akad tennivalója, főként őt azonban elődje, Holston hivatalosan már lezárt ügye izgatja: mi vette vitte rá a férfit arra, hogy három évvel felesége halála után önként eldobja magától az életet? És Oott van a nyilvánvalóan gyilkosság áldozatává vált Jahns ügye is, és nohamiben hiába tudja, ki a tettes, nemhogy bizonyítékot nem talál, de ellentámadásnak van kitéve. Munkája során segítséget kér és kap egy fiatal technikustól, aki rejtélyes betű- és számsorokat kotor bányászik ki a halott seriff számítógépéről, s Juliette nem is sejti, mekkora veszedelembe sodorta ezzel munkatársát. A silóban életre kelő lidércnyomás azt sejteti: semmi nem az, aminek látszik…

Read Ebooks by Hugh HoweyRead information about the author

Ebook Kivetve read Online! I'm the author of WOOL, a top 5 science fiction book on Amazon. I also wrote the Molly Fyde saga, a tale of a teenager from the 25th century who is repeatedly told that girls can't do certain things -- and then does them anyway.

A theme in my books is the celebration of overcoming odds and of not allowing the cruelty of the universe to change who you are in the process. Most of them are classified as science fiction, since they often take place in the future, but if you love great stories and memorable characters, you'll dig what you find here. I promise.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Kivetve
Read EBOOK Kivetve by Hugh Howey Online free

Download PDF: kivetve.pdf Kivetve PDF